شباب وبنات الجيل
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

شباب وبنات الجيل


 
المدخلالرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول
منع النسخ

 

 عضو في المطبخ....الكل يدخل

اذهب الى الأسفل 
5 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
lovely
نائب مساعد المدير
lovely


عدد الرسائل : 395
  : عضو في المطبخ....الكل يدخل 15781610
نقاط : 59066
تاريخ التسجيل : 30/09/2008

عضو في المطبخ....الكل يدخل Empty
مُساهمةموضوع: عضو في المطبخ....الكل يدخل   عضو في المطبخ....الكل يدخل Icon_minitimeالسبت فبراير 28, 2009 6:05 pm

موضوعنا جديد جاتلى فكرته

( عضو في المطبخ )

هنعزم نفسنا فى مطبخ احد الاعضاء


وهيطبخ لنا اى طبخه بيعرف يعملها

من الموضوع هنشوف مواهبكم في الطبخ



فكرة الموضوع ..


*هنختار عضو من الاعضاء (مش شرط عضو حتى المشرفين هندخلهم المطبخ )


العضو اللي نختاره يختار لنا اكله على ذوقه ويعزمنا عليها ولازم يكتب لنا المقادير والطريقه ..



لكل عضو مهله اسبوووووووع
بعد ما يخلص العضو يختار لنا عضو ثاني علشان نعزم نفسنا عنده


لو عجبكم الموضوع نبدأ على بركة الله
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Assistant Director
مساعد المدير
مساعد المدير
Assistant Director


انثى
عدد الرسائل : 595
العمر : 33
العمل/الترفيه : طالبه
المزاج : رومانسي جدا جدا
  : عضو في المطبخ....الكل يدخل 15781610
المزاج : عضو في المطبخ....الكل يدخل Pi-ca-20
المهنة : عضو في المطبخ....الكل يدخل Studen10
نقاط : 59487
تاريخ التسجيل : 27/09/2008

عضو في المطبخ....الكل يدخل Empty
مُساهمةموضوع: رد: عضو في المطبخ....الكل يدخل   عضو في المطبخ....الكل يدخل Icon_minitimeالأحد مارس 01, 2009 9:04 pm

لعبتك هايله جدا يالفلي
بس عندي استفسار المهله الاسبوع دي كل يوم يختار اكله جديده
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
lovely
نائب مساعد المدير
lovely


عدد الرسائل : 395
  : عضو في المطبخ....الكل يدخل 15781610
نقاط : 59066
تاريخ التسجيل : 30/09/2008

عضو في المطبخ....الكل يدخل Empty
مُساهمةموضوع: رد: عضو في المطبخ....الكل يدخل   عضو في المطبخ....الكل يدخل Icon_minitimeالإثنين مارس 02, 2009 4:10 pm

ميرسي يا قمر

المهله اسبوع
يعني اول يوم العضو هيختار اكله علي زوقه ويعزمنا
وباقي الاسبوع الاعضاء يطلبوا اكلات من العضو اللي في المطبخ

الاسبوع يخلص يسلم عضو هوه يختاره

لو الفكره عجبتكم قولوا عشان نبدء
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
admin
الادارة العامة
الادارة العامة
admin


انثى
عدد الرسائل : 626
  : عضو في المطبخ....الكل يدخل 15781610
نقاط : 59597
تاريخ التسجيل : 10/09/2008

عضو في المطبخ....الكل يدخل Empty
مُساهمةموضوع: رد: عضو في المطبخ....الكل يدخل   عضو في المطبخ....الكل يدخل Icon_minitimeالإثنين مارس 02, 2009 4:17 pm

لعبة حلوة اوي وهتفيدنا كلنا
نتمني نبداها بيكي يالفلي لو معندكيش مانع طبعا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://shababy.ahlamontada.net
admin
الادارة العامة
الادارة العامة
admin


انثى
عدد الرسائل : 626
  : عضو في المطبخ....الكل يدخل 15781610
نقاط : 59597
تاريخ التسجيل : 10/09/2008

عضو في المطبخ....الكل يدخل Empty
مُساهمةموضوع: رد: عضو في المطبخ....الكل يدخل   عضو في المطبخ....الكل يدخل Icon_minitimeالإثنين يوليو 27, 2009 2:51 pm

نظرا لتغيب لفلي عننا سنبدا اللعبة مع بعض ياجماعة واول عضو هيدخل البرنسيسة
والنهارده يومك هتعزمي المنتدي كله علي ذوقك بس شرط كل اكله بالمقادير والطريقة وياحبذا لو صور كمان عشان نتعلم معاكي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://shababy.ahlamontada.net
البرنسيسة
مشرف الحوار والنقاش الجاد
مشرف الحوار والنقاش الجاد
البرنسيسة


انثى
عدد الرسائل : 501
العمر : 34
  : عضو في المطبخ....الكل يدخل 15781610
المزاج : عضو في المطبخ....الكل يدخل Pi-ca-10
المهنة : عضو في المطبخ....الكل يدخل Studen10
نقاط : 57145
تاريخ التسجيل : 13/06/2009

عضو في المطبخ....الكل يدخل Empty
مُساهمةموضوع: رد: عضو في المطبخ....الكل يدخل   عضو في المطبخ....الكل يدخل Icon_minitimeالإثنين يوليو 27, 2009 3:03 pm

شكرا ليكى يا توتا وليكى يا لافلى
وشكرا لاختياركوا ليا
لان دة اخر اسبوع ليا هنا
اول اكلة هعملها هتكون
ارز بالخلطة
يلا نبدا
بسم الله الرحمن الرحيم



الرز بالخلطة ممكن يكون محمر أو رز مطبوخ بالطريقة العادية ونضع علية خلطة من المكسرات والزبيب وكبد الدجاج
أو اللحم المحمر المقطع قطع صغيرة
ولكن إشتهر عندنا الرز بالخلطة على أنه الرز المحمر في السمن والمقادير طبعا حسب الرغبة

ولكن ممكن إتباع المقادير الأتية
------------------
2 كوب رز
4 ملاعق سمن (السمن هنا زيادة لكي لا يحترق الرز ثم سنصفي جزء منها بعد التحمير )
2 كوب مرق دجاج أو لحم أو ماء
ملح حسب الرغبة
حوائج الدجاج (كبدة -أونصه -قلب )مسلوقة أو محمرة
لوزمقشر-بندق - صنوبر- زبيب


الطريقة
-----

يغسل الرز ويترك ليجف شوية ثم يحمر في السمن بمجرد أن يغير لونه يجب
التقليب المستمر ويفضل بملعقة خشب لأنها غير موصلة للحرارة لأيدينا
عضو في المطبخ....الكل يدخل 24178


بمجرد أن يحمر لونه نطفي عليه النار ثم نحاول نزع جزء من السمن وليس كلها
وذلك بأن نميل الحلة ونأخذ السمن بملعقة وممكن الإستفادة من هذا السمن في
تحمير المكسرات
ثم نضع الملح و المرق أو الماء على الرز وإحذروا من تصاعد البخار الساخن على اليد
بمجرد أن يتشرب الرز الماء نوطي عليه النار ونتركه ينضج

عضو في المطبخ....الكل يدخل 24179



يحمر اللوز في قليل من السمن ونصفيه من السمن وكذلك الزبيب
أما البندق فيستخدم بدون تحمير فقط نحاول تكسيره الى نصفين


عضو في المطبخ....الكل يدخل 24180

عضو في المطبخ....الكل يدخل 24182


بعد أن ينضج الرز نضع عليه حوائج الدجاج بعد تقطيعها الى قطع متوسطة الحجم
ونضع جزء من المكسرات والزبيب- ونترك جزء من المكسرات لتزين الوجه
ويقلب الرز طبعا مع الإضافات


عضو في المطبخ....الكل يدخل 24183

عضو في المطبخ....الكل يدخل 24184

عضو في المطبخ....الكل يدخل 24185



يغرف الرز في الطبق المخصص له ويزين بالمكسرات

عضو في المطبخ....الكل يدخل 24186

عضو في المطبخ....الكل يدخل 24187



بالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
البرنسيسة
مشرف الحوار والنقاش الجاد
مشرف الحوار والنقاش الجاد
البرنسيسة


انثى
عدد الرسائل : 501
العمر : 34
  : عضو في المطبخ....الكل يدخل 15781610
المزاج : عضو في المطبخ....الكل يدخل Pi-ca-10
المهنة : عضو في المطبخ....الكل يدخل Studen10
نقاط : 57145
تاريخ التسجيل : 13/06/2009

عضو في المطبخ....الكل يدخل Empty
مُساهمةموضوع: رد: عضو في المطبخ....الكل يدخل   عضو في المطبخ....الكل يدخل Icon_minitimeالإثنين يوليو 27, 2009 3:12 pm

دلوقتى بقى هعملكوا الديك الرومى يا جمالة
يا حلوتة
المقادير
:



عضو في المطبخ....الكل يدخل 468092




ديك رومي كبير
ملح
فلفل أسود
روز ماري

بهارات وكمون
جزر
كوسة
بصل
زبدة

الطريقة :

ينظف الديك الرومى ويغسل جيداً ويتبل من الداخل بالملح و
الفلفل و الكمون و الروز مارى و البهارات ، ثم ضعيه جانبا لتجهيز الخضروات
للحشو مثل الجزر و الكوسة و البصل و زبدة و القليل من الفلفل المطحون و الملح
و الكمون و البهارات ، نخلطهم على بعض فى طبق
و نضع عليها الملح و الفلفل و الكمون و الروز مارى و كل البهارات .

نضع جزء من حشوة
الخضروات فى الديك الرومى و نقفل رجليه جيدا بالخيط .


عضو في المطبخ....الكل يدخل 1_710_1540_19






لفى الخيط جيداً حول جسم الديك الرومى
و أجنحته ، وضعى الديك فوق شبكة معدنية على صينية الشواء أو
صينية تيفال بها باقى الخضروات المجهزه مسبقا مضاف إليها كوب كبير من الماء
.


عضو في المطبخ....الكل يدخل 2_710_1540_19






ادهنى الديك من الخارج بالزبدة المذابة وبباقى
الأعشاب و التوابل تأكدى أن جهه الصدر للديك لأسفل لأن الصدر هو أكثر الأجزاء التى
تحتاج نضج لمدة كبيرة و حرارة أعلى .


عضو في المطبخ....الكل يدخل 3_710_1540_20






بعد 45 دقيقه ادهنى الديك بالسوائل الموجوده فى الصينية حاولى أن تصلى
إلى الأماكن المخبأه بين الأرجل و الأجنحة ثم اقلبى الديك على جانبه و ضعيه فى
الفرن لمدة نصف ساعة وأضيفى إلى الخضروات ماء كلما لاحظتى قلة الماء .
ثم كررى الخطوة السابقة وضعى الديك على جانبه الأخر
مع دهن جسمه ثم بعد نصف ساعة أخرى اقلبى الديك على ظهره ، وبذلك يتم نضج الديك
تماماً .


عضو في المطبخ....الكل يدخل 4_710_1540_20





نتركه خارج الفرن يبرد لمدة نصف ساعة
ثم نبدأ بتقطيعه ، ق
طعي الجلد بين الأفخاذ بسكين حاد


عضو في المطبخ....الكل يدخل 5_710_1540_20








افصلي الفخذ عن الجسم من جهة المفصل


عضو في المطبخ....الكل يدخل 6_710_1540_20





كرري هذه الخطوة مع الفخذ
الثاني ، افصلى أيضاً الأجنحة بقطعها بالسكين من المفصل بينها و بين الصدر
الآن اقطعى الصدر بسكين حاد على عظمة المنتصف


عضو في المطبخ....الكل يدخل 7_710_1540_20






اقطعى بالسكين و هى مائلة
بجوار العظمة من الخارج لتفصلى الصدر عن عظمة الصدر ، وكررى الخطوة من الجهة الأخرى
للصدر


عضو في المطبخ....الكل يدخل 8_710_1540_20





والآن قطعى صدر الديك الرومى إلى شرائح طولية رقيقة بالسكين العادية أو
بالسكين الكهربائى ، ويقدم مع طبق أرز بالمكسرات والكارى


عضو في المطبخ....الكل يدخل 9_710_1540_20
وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
البرنسيسة
مشرف الحوار والنقاش الجاد
مشرف الحوار والنقاش الجاد
البرنسيسة


انثى
عدد الرسائل : 501
العمر : 34
  : عضو في المطبخ....الكل يدخل 15781610
المزاج : عضو في المطبخ....الكل يدخل Pi-ca-10
المهنة : عضو في المطبخ....الكل يدخل Studen10
نقاط : 57145
تاريخ التسجيل : 13/06/2009

عضو في المطبخ....الكل يدخل Empty
مُساهمةموضوع: رد: عضو في المطبخ....الكل يدخل   عضو في المطبخ....الكل يدخل Icon_minitimeالإثنين يوليو 27, 2009 4:49 pm

انا بعد كدة هعملكوا بطاطس قوارب تجنن
قوارب البطاطس يمي يمي
نبدأ بأسم الله

عضو في المطبخ....الكل يدخل 1478_1172898855

المقادير
عضو في المطبخ....الكل يدخل 1478_1172897730
عدد 8 حبات بطاطس – بازلاء مسلوقة – لحمة مفرومة مستوية ومعدة بالصلصة
الحمراء والطماطم – باشميل – جبنة موزريلا – ملح – بهار – 2 كأس مرق ( إذا
لم يتوفر لديك مرقة ضعي 2 كأس ماء ساخن مع 2 ملعقة معجون طماطم وكمون
وملعقة صغيرة ملح ) طماطم تقطع شرائح
الطريقة :
اغسلي البطاطس جيدا وقشريها ثم اقطعي طبقة رقيقة من جهة واحدة ثم جوفي
البطاطس حتى تحصلي على الشكل التالي ...حاولي ما ترققي الأطراف
عضو في المطبخ....الكل يدخل 1478_1172898043

اقلي البطاطس في الزيت الساخن دقائق فقط على الجهتين ثم اقلبيها على الجهة المفتوحة على ورق النشاف للتخلص من الزيت الزائد
عضو في المطبخ....الكل يدخل 1478_1172898122

قطعي الطماطم شرائح رفيعة ورصيها في قاع الصينية ويمكنك وضع البطاطس المبشورة معها حسب الرغبة
نرص البطاطس عليها ( ملاحظة يفضل أن تكون البطاطس بحجم واحد حتى يكون
شكلها أرتب ومتساوية في الطبق لكن ما كانت عندي بحجم واحد مثل ما تلاحظون )
ضعي أولا قليل من الجبن المبشور ثم ضعي اللحم
عضو في المطبخ....الكل يدخل 1478_1172898208

ضعي كمية من البازلاء مقدار ملعقة
عضو في المطبخ....الكل يدخل 1478_1172898314

صبي عليها 1-2 ملعقة باشميل على كل حبة ثم غطي الوجه بالجبن ثم ضعي أخيرا في الصينية مقدار المرق أو الماء
عضو في المطبخ....الكل يدخل 1478_1172898501
غطيها بالقصدير ثم ادخليها الفرن وتترك حتى تشرب ماءها وتستوي ..
عضو في المطبخ....الكل يدخل 1478_1172898586
الصينية بعد الفرن

عضو في المطبخ....الكل يدخل 1478_1172898855
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
البرنسيسة
مشرف الحوار والنقاش الجاد
مشرف الحوار والنقاش الجاد
البرنسيسة


انثى
عدد الرسائل : 501
العمر : 34
  : عضو في المطبخ....الكل يدخل 15781610
المزاج : عضو في المطبخ....الكل يدخل Pi-ca-10
المهنة : عضو في المطبخ....الكل يدخل Studen10
نقاط : 57145
تاريخ التسجيل : 13/06/2009

عضو في المطبخ....الكل يدخل Empty
مُساهمةموضوع: رد: عضو في المطبخ....الكل يدخل   عضو في المطبخ....الكل يدخل Icon_minitimeالإثنين يوليو 27, 2009 5:02 pm

واو حاليا بقى المكرونة البشمل
المقادير المطلوبة.
مكرونة مسلوقة..صلصة الباشميل..لحمة مفرومة معصجة..جبنة موزوريلا مبشورة

عضو في المطبخ....الكل يدخل F31

و الان لعمل اللحمة بستخدم..بصلة مفرومة..لحمة مفرومة...بندورة مفرومة
..فصين ثوم مدقوقين و صلصة طماطم و ممكن خضار مشكلة انا هنا استخدمت ذرة
مفرزة..و طبعا ملح و فلفل اسود و بهار و اوريجانو

عضو في المطبخ....الكل يدخل F31

طريقة عمل اللحمة..

بنحمي الزيت عالنار ثم نضيف البصل المفروم و نقلب قليلا الى ان يذبل

عضو في المطبخ....الكل يدخل 63c

نضع اللحمة فوقه و نقلب جيدا
عضو في المطبخ....الكل يدخل 562

تترك الى ان يتغير لونها الى اللون البني نضيف الثوم و نقلب
عضو في المطبخ....الكل يدخل 175

ثم البندرة و تقلب جيدا
عضو في المطبخ....الكل يدخل B6d

ثم الذررة و نقلبها و تترك الى ان تذبل البندورة
عضو في المطبخ....الكل يدخل B4f

ثم نضيف الصلصة
عضو في المطبخ....الكل يدخل 4f1





يتببببع


--------------------------------------------------------------------------------

و تترك على النار الى ان تتسبك و تصبح جاهزة
عضو في المطبخ....الكل يدخل 423

لعمل البشاميل نحتاج الى:
كوب طحين تقريبا 7 ملاعق كبيرة..ليتر من الحليب اي تقريبا اربع اكواب..مكعبين ماجي و زبدة..ملح و فلفل اسود و اوريجانو
عضو في المطبخ....الكل يدخل 800

نضيف الطحين مع الحليب عالبارد
عضو في المطبخ....الكل يدخل 302

يوضع على النار و نحركهم بالمضرب السلك الى ان يذوب الطحين تماما و يختفي
عضو في المطبخ....الكل يدخل 99c

بعد ان يسخن بقليل نضيف الماجي و الملح و الفلفل الاسود و الاوريجانو و طبعا ما بنتركها ابدا نستمر بالتحريك حتى ما تتكتل
عضو في المطبخ....الكل يدخل 4bc

نضيف الزبدة
عضو في المطبخ....الكل يدخل Abc

و نستمر بالتحريك الى ان يثخن قوام البشاميل هكذا
عضو في المطبخ....الكل يدخل B39

ترفع من على النار

و الان التطبيق اللحمة جاهزة و البشاميل جاهز ..

نضع المكرونة المسلوقة في طبق عميق او قدر و نضيف فوقها نصف كمية البشاميل
عضو في المطبخ....الكل يدخل Baf

نقلب المكرونة مع البشاميل جيدا حتى يمتزجو و ممكن اضافة القليل من الجبنة معها

عضو في المطبخ....الكل يدخل C7b

--------------------------------------------------------------------------------

نحضر صينية الفرن ندهنا بقليل من الزبدة و نغطي قاع الصينية و الحواف بالبقسمات
عضو في المطبخ....الكل يدخل 7b5

نضيف طبقة من المكرونة
عضو في المطبخ....الكل يدخل Cd6

ثم نفرد فوقها اللحمة
عضو في المطبخ....الكل يدخل Ca2

ثم طبقة المكرونة
عضو في المطبخ....الكل يدخل 1a1
و نغطيها تماما
عضو في المطبخ....الكل يدخل 1d7

ثم باقي صلصة البشاميل هكذا
عضو في المطبخ....الكل يدخل 68a

نوزع الجبنة المبشورة فوقها
عضو في المطبخ....الكل يدخل 541

ندخلها فرن ساخن لمدة نصف ساعة او اكتر الى ان تتحمر الاطراف
عضو في المطبخ....الكل يدخل 771

نفتح الشواية و نحمر الوجه
عضو في المطبخ....الكل يدخل 00e

يتتتتتتتتتبع

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
البرنسيسة
مشرف الحوار والنقاش الجاد
مشرف الحوار والنقاش الجاد
البرنسيسة


انثى
عدد الرسائل : 501
العمر : 34
  : عضو في المطبخ....الكل يدخل 15781610
المزاج : عضو في المطبخ....الكل يدخل Pi-ca-10
المهنة : عضو في المطبخ....الكل يدخل Studen10
نقاط : 57145
تاريخ التسجيل : 13/06/2009

عضو في المطبخ....الكل يدخل Empty
مُساهمةموضوع: رد: عضو في المطبخ....الكل يدخل   عضو في المطبخ....الكل يدخل Icon_minitimeالإثنين يوليو 27, 2009 5:07 pm

دلوقتى بقى الحلو
الكيكة إلاسفنجية:
5 بيضات + معلقة صغيره فانيليا
اكوب سكر
1 كوب دقيق
ملعقة صغيرة بيكنج بودر
-----------------------------
للتزين:
3 كيس كريم شانتي
كيوي _ فراوله _ مانجو
اوكمبوت خوخ او مشمش
على حسب الرغبة
----------------------------
طريقة العمل:
1: يخفق البيض مع الفانيليا ثم نضع السكر حبه حبة ونستمر في الخفق الى أن يغلظ قوام الخليط وان يصبح مثل الكريمة.
2: ينخل الدقيق ويوضع حبه حبه على الخليط السابق ويقلب بخفة بملعقةالى ان يختفي الدقيق ويمتزج بالخليط وايضا نضع البكنج باودر.
3: يوضع الخليط في صينيه مدهونة بالسمن ومرشوشة بالدقيق.
عضو في المطبخ....الكل يدخل Cxg67933
توضع فى الفرن على درجة حراره 180 لمده 45 دقيقة.
عضو في المطبخ....الكل يدخل C6G68088
نتركها تبرد قليل ثم نقلبها ونتركها تبرد تماماثم نحضر الكاستر ويترك يبرد تماما.
عضو في المطبخ....الكل يدخل M2B68199
تشق التورتة الى طبقتين وتشرب بقليل من ماء الكمبوت أو أى عصيرثم تحشى بالكاسترد وممكن حشوهابأى نوع أخر من الكريمة.
عضو في المطبخ....الكل يدخل Och68325
تقطع التورته الى نصفين ونعكس وضعهمابحيث يكون الجزء المقطوع الى الخارج لتعطينا شكل الفراشة.
عضو في المطبخ....الكل يدخل Aho68445
نخفق الكريم شانتي.
عضو في المطبخ....الكل يدخل NCt68523
وندهنه عليها ثم نزينها كما في الصورة.
عضو في المطبخ....الكل يدخل RQx68602
يفضل دهن الفاكهة بالجيلي البارد السايل.
ده الشكل النهائى ...
عضو في المطبخ....الكل يدخل STF68718
محلوظة
الكمبوت : هوه عباره عن فاكهة مجففة تباع فى السوبر ماركت[/]










__________________


__________________
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
البرنسيسة
مشرف الحوار والنقاش الجاد
مشرف الحوار والنقاش الجاد
البرنسيسة


انثى
عدد الرسائل : 501
العمر : 34
  : عضو في المطبخ....الكل يدخل 15781610
المزاج : عضو في المطبخ....الكل يدخل Pi-ca-10
المهنة : عضو في المطبخ....الكل يدخل Studen10
نقاط : 57145
تاريخ التسجيل : 13/06/2009

عضو في المطبخ....الكل يدخل Empty
مُساهمةموضوع: رد: عضو في المطبخ....الكل يدخل   عضو في المطبخ....الكل يدخل Icon_minitimeالإثنين يوليو 27, 2009 5:13 pm

لسة مخلصناش الحلو يا حلوين معانا بقى البسبوسة

عضو في المطبخ....الكل يدخل Mktob07_2


أيها الإخوة والأخوات الأعزاء .......



أسعد الله صباحكم ومسائكم بكل خير وسرور .....



تعالوا معي نسوي البسبوسة وخطوة بخطوة :


عضو في المطبخ....الكل يدخل Saham_tahat



عضو في المطبخ....الكل يدخل Passposah__1_

المقــــــــادير :

( حليب بودرة + سميد ) , ( قشطة قيمر + بيكنج بودر ) , ماء , زبدة , سكر ناعم



عضو في المطبخ....الكل يدخل Wardy


عضو في المطبخ....الكل يدخل Passposah__2_


عضو في المطبخ....الكل يدخل Passposah__3_


عضو في المطبخ....الكل يدخل Passposah__4_


عضو في المطبخ....الكل يدخل Passposah__5_

نقوم بخلط المكونات التالية :

( حليب بودرة , سميد , بيكنج بودر , ماء , زبدة , سكر ناعم )

ونقوم بتحريكها مع بعضها حتى نحصل على الخليط النهائي ويكون شبه سائل.



عضو في المطبخ....الكل يدخل Wardy



عضو في المطبخ....الكل يدخل Passposah__6_


عضو في المطبخ....الكل يدخل Passposah__7_


عضو في المطبخ....الكل يدخل Passposah__8_

نقوم بسكب الخليط أو العجينة المتجانسة في الصينية التيفال الخاصة ونقوم بفردها حتى تصبح متساوية كما في الصورة الأخيرة.


عضو في المطبخ....الكل يدخل Wardy



عضو في المطبخ....الكل يدخل Passposah__9_


عضو في المطبخ....الكل يدخل Passposah__10_


عضو في المطبخ....الكل يدخل Passposah__11_

نقوم بتغطية كامل الوجه بطبقة من القشطة تعادل ربع سمك الخليط.



عضو في المطبخ....الكل يدخل Wardy



عضو في المطبخ....الكل يدخل Passposah__12_


عضو في المطبخ....الكل يدخل Passposah__13_

نقوم بتغطية طبقة القشطة بطبقة من الخليط السابقحتى تختفي طبقة القشطة تماماً.


عضو في المطبخ....الكل يدخل Wardy



عضو في المطبخ....الكل يدخل Passposah__14_

ندخل الصينية في الفرن على نار متوسطة (( القسم الأسفل )) لمدة 20 دقيقة تقريباً.



عضو في المطبخ....الكل يدخل Wardy



عضو في المطبخ....الكل يدخل Passposah__15_


عضو في المطبخ....الكل يدخل Passposah__16_

بعد ذلك نقوم بتشغيل (( القسم العلوي )) لمدة 10 دقائق على نار متوسطة حتى يتحمر وجه البسبوسة.



عضو في المطبخ....الكل يدخل Wardy



عضو في المطبخ....الكل يدخل Passposah__18_


عضو في المطبخ....الكل يدخل Passposah__19_

وتقدم بعد أن تبرد قليلاً .....



عضو في المطبخ....الكل يدخل Nbvppw


وجعل مهابيطة العافية .....


عضو في المطبخ....الكل يدخل Nbvppw



وتقبلوا أعذب وأرق تحية .....

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
البرنسيسة
مشرف الحوار والنقاش الجاد
مشرف الحوار والنقاش الجاد
البرنسيسة


انثى
عدد الرسائل : 501
العمر : 34
  : عضو في المطبخ....الكل يدخل 15781610
المزاج : عضو في المطبخ....الكل يدخل Pi-ca-10
المهنة : عضو في المطبخ....الكل يدخل Studen10
نقاط : 57145
تاريخ التسجيل : 13/06/2009

عضو في المطبخ....الكل يدخل Empty
مُساهمةموضوع: رد: عضو في المطبخ....الكل يدخل   عضو في المطبخ....الكل يدخل Icon_minitimeالإثنين يوليو 27, 2009 5:17 pm

وحايا بقى لمحبى العصاير وعشان الجو حر
اقدم لكوا مجموعة عصاير واو تجنن
عصير الليمون والنعناع المنعش

عضو في المطبخ....الكل يدخل 0f8a92e59b

المقادير:
ثلاث حبات ليمون
ثلاث ورقات نعناع أخضر
سكر حسب الرغبة
ملعقتين من الكريم شانتيه البودر
ثلاث ملاعق قشطة

الطريقة :
تخلط جميع المقادير وتصب في كأس مزين بشريحة ليمون
زيني الشفاط بأوراق النعناع الأخضر وذلك بلف خيط أخضر حولها لتثبت أو أفرمي ورقة نعناع وزيني وجه العصير بها


عصير كوكتيل طبقات
عضو في المطبخ....الكل يدخل E924e268a4

المقادير:
كيس فراولة مجمدة
كيس مانجو مجمد
موز على حسب عدد الأشخاص

الطريقة:
عضو في المطبخ....الكل يدخل 198 اخلطي بالخلاط الكهربائي المانجو على حدة و الفراولة على حدة و الموز على حدة و أضيفي السكر في كل مرة حسب الرغبة .
عضو في المطبخ....الكل يدخل 198
صبي العصائر في كأس على هيئة طبقات بحيث تسكبي الأثقل (المانجو) ثم الأخف
قليلاً (الفراولة ) ثم الموز ، و قدميه بارداً ، ويمكنكِ تزينه بقطع من
المانجو والفراولة .



كوكتيل الموز والبرتقال

عضو في المطبخ....الكل يدخل 22ef96f76c

المقادير:
كوب عصير برتقال
حبة موز مهروسة
ربع كوب حليب بودرة
نصف كوب ثلج مجروش
نصف كوب صودا.

الطريقة :
اخلطي المقادير كلها ماعدا الصودا في الخلاط الكهربائي لعدة دقائق .
امزجي الخليط بالصودا ثم اسكبيه في أكواب التقديم .



عصير الأناناس البارد
عضو في المطبخ....الكل يدخل D88b6229cb

المقادير:
علبة أناناس
أناناس مقطع قطع صغيرة للتزيين
آيس كريم فانيليا

ثلج
ماء

الطريقة:
يخلط الأناناس في خلاط العصير مع الماء الموجود بداخل العلبة
يضاف قليل من الماء و سكر حسب الرغبة وقطع الثلج .
تحضر الكاسات بوضع الآيس كريم بها على شكل كرة ثم يصب عليها العصير
وتزين بقطع الأناناس وتقدم


حليب الشيكولاتة بالآيس كريم

عضو في المطبخ....الكل يدخل Abe378c39f

المقادير:
كوب من الحليب البارد
بودرة كاكاو
آيس كريم فانيليا
سكر حسب الرغبة

الطريقة:
تخلط المقادير بالخلاط الكهربائي جيداً ويقدم بارداً


عصير البطيخ المثلج
عضو في المطبخ....الكل يدخل 40434f7bc3

المقادير:

ربع حبة بطيخ
1 كوب فراولة
2 ملعقة كبيرة آيس كريم ليمون
ربع كوب عصير ليمون أو عصير أناناس بارد .
1 كوب ثلج مجروش .

[b]الطريقة :

تزال البذور من البطيخ و تقطع إلى مكعبات.
تمزج كل المكونات فى خلاط و تضرب حتى يصبح المزيج أملس.
يوضع فى أكواب و يقدم فوراً.



عصير الفراولة

عضو في المطبخ....الكل يدخل D346d8d339

المقادير:
عضو في المطبخ....الكل يدخل 198 فراولة طازجة
عضو في المطبخ....الكل يدخل 198 1 كوب حليب طازج
عضو في المطبخ....الكل يدخل 198 1 علبة آيس كريم فانيليا
عضو في المطبخ....الكل يدخل 198 3 ملاعق طعام سكر ناعم

الطريقة :
تغسل الفراولة جيداً ثم تقطع وتوضع في الخلاط يوضع عليها الآيس كريم و الحليب و تمزج .
يضاف السكر و يمزج الخليط جيداً إلي أن يمتزج ويصبح متجانس .

للتزيين :

تغمس حواف كأس التقديم في شراب الفيمتو ثم تغمس في السكر الخشن .
يحتفظ ببعض من قطع الفراولة و توضع في قاع الكأس ثم يصب عليها عصير الفراولة و تزين حافة الكأس بحبة فراولة كاملة .



تزيين العصائر بالصور
وفي النهاية عزيزتي لتجذبين
أطفالك وأسرتك لكوب مميز من العصير المنعش ، نقدم لكِ طريقة سهلة وبسيطة
لتزيين العصائر ، ويمكنِ تنفيذها مع جميع أنواع العصائر وبكل سهولة ،
وإليكِ الطريقة بالصور والشرح :

احضري تفاح أخضر أو أي فاكهة " حسب رغبتك " وقوالب أشكال وسكين


عضو في المطبخ....الكل يدخل 93c1b1d80b

قطعي التفاح شرائح كما في الصورة

عضو في المطبخ....الكل يدخل 49b6c5ac1d

ثم اضغطي بالقوالب على شرائح التفاح لتحصلين على الشكل المناسب

عضو في المطبخ....الكل يدخل Dd370207cc

وضعي أشكال التفاح على العصير كما مبين أمامك

عضو في المطبخ....الكل يدخل 7d7f009785

عضو في المطبخ....الكل يدخل 4fca711cfa

وإليكِ الشكل النهائي

عضو في المطبخ....الكل يدخل 58c34ccf75
[/b]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
البرنسيسة
مشرف الحوار والنقاش الجاد
مشرف الحوار والنقاش الجاد
البرنسيسة


انثى
عدد الرسائل : 501
العمر : 34
  : عضو في المطبخ....الكل يدخل 15781610
المزاج : عضو في المطبخ....الكل يدخل Pi-ca-10
المهنة : عضو في المطبخ....الكل يدخل Studen10
نقاط : 57145
تاريخ التسجيل : 13/06/2009

عضو في المطبخ....الكل يدخل Empty
مُساهمةموضوع: رد: عضو في المطبخ....الكل يدخل   عضو في المطبخ....الكل يدخل Icon_minitimeالإثنين يوليو 27, 2009 5:26 pm

يلا عوزاكوا تطلبوا الى انتوا عوزينوا يكون
عندك حالا ويا رب الاكل يعجبكوا
انا تعبت فى الطبخ جدا
سلالالالالالالالالالالالالالالالالالالالام
مستنية طلابتكم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
الشبح
شبح المنتدي
شبح المنتدي
الشبح


ذكر
عدد الرسائل : 890
العمر : 37
العمل/الترفيه : كرة القدم والشطرنج
المزاج : متنوع
  : عضو في المطبخ....الكل يدخل 15781610
المزاج : عضو في المطبخ....الكل يدخل Pi-ca-48
المهنة : عضو في المطبخ....الكل يدخل Accoun10
نقاط : 58283
تاريخ التسجيل : 12/03/2009

عضو في المطبخ....الكل يدخل Empty
مُساهمةموضوع: رد: عضو في المطبخ....الكل يدخل   عضو في المطبخ....الكل يدخل Icon_minitimeالإثنين يوليو 27, 2009 9:34 pm

بجد تسلم ايدك انا عملت زى عادل امام فى فيلم بخيت وعديله لما قعد يقول خلاص كفايه مش قادر
بس انا زعلان جدا لانك بتقولى انك اخر اسبوع ليكى هتوحشينا جداااا يا برنسيسه
بس برده علشان خاطرنا وخاطر المنتدى ابقى ادخلى كل ما تكونى فاضيه
حتى لو هتسلمى علينا
خلاص بقى كفايه كده احسن المنتدى هيخلص بقيت الاكل وانا بتكلم سلام
اكلمك بعد الاكل
اوعى كده يا بوسى انتى ونونا انتم هتاكلو لوحديكم ولا ايه
خدى جنب انتى وهى عاوز اكمل اكل
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
البرنسيسة
مشرف الحوار والنقاش الجاد
مشرف الحوار والنقاش الجاد
البرنسيسة


انثى
عدد الرسائل : 501
العمر : 34
  : عضو في المطبخ....الكل يدخل 15781610
المزاج : عضو في المطبخ....الكل يدخل Pi-ca-10
المهنة : عضو في المطبخ....الكل يدخل Studen10
نقاط : 57145
تاريخ التسجيل : 13/06/2009

عضو في المطبخ....الكل يدخل Empty
مُساهمةموضوع: رد: عضو في المطبخ....الكل يدخل   عضو في المطبخ....الكل يدخل Icon_minitimeالإثنين يوليو 27, 2009 10:43 pm

والله يا نور انا زعلانة جدا انا اتعلقت بيكوا كانكم اخواتى واكتر
كانكم ناس اعرفهم من زمان
والله بجد بحبكم كلكم
وبجد هحاول ادخل
لانكم هتوحشونى
بس المستقبل بقى
سلام وانا كان نفسى اعرف انت هتعمل اية يا نور من حبك
ويا نور قبل ما امشى
قبلها بيوم هسلم عليكوا كلكم
سلالالالالالالالالالالالالالالالالالالام
وبالنسبة لللاكل مش نفسك فى حاجة اطبخهالك قبل ما امشى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
الشبح
شبح المنتدي
شبح المنتدي
الشبح


ذكر
عدد الرسائل : 890
العمر : 37
العمل/الترفيه : كرة القدم والشطرنج
المزاج : متنوع
  : عضو في المطبخ....الكل يدخل 15781610
المزاج : عضو في المطبخ....الكل يدخل Pi-ca-48
المهنة : عضو في المطبخ....الكل يدخل Accoun10
نقاط : 58283
تاريخ التسجيل : 12/03/2009

عضو في المطبخ....الكل يدخل Empty
مُساهمةموضوع: رد: عضو في المطبخ....الكل يدخل   عضو في المطبخ....الكل يدخل Icon_minitimeالإثنين يوليو 27, 2009 11:28 pm

انا عاوز اشرب حاجة ساقعة
ولا اقولك خليها قهوة سادة
سلااااااااام يا احلى برنسيسه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Assistant Director
مساعد المدير
مساعد المدير
Assistant Director


انثى
عدد الرسائل : 595
العمر : 33
العمل/الترفيه : طالبه
المزاج : رومانسي جدا جدا
  : عضو في المطبخ....الكل يدخل 15781610
المزاج : عضو في المطبخ....الكل يدخل Pi-ca-20
المهنة : عضو في المطبخ....الكل يدخل Studen10
نقاط : 59487
تاريخ التسجيل : 27/09/2008

عضو في المطبخ....الكل يدخل Empty
مُساهمةموضوع: رد: عضو في المطبخ....الكل يدخل   عضو في المطبخ....الكل يدخل Icon_minitimeالثلاثاء يوليو 28, 2009 4:18 pm

حاسبي يامني ده الكرسي بتاعي ووعي يانور كده دي بتاعتي

لا بجد زوقك تحفه في الطبيخ ونفسك لا يعلي عليه
بس انتي ابقي اعمليها في الحقيقه وانا ادبحلك عجل

انا بقي عاوزه محشي ورق عنب
وفراخ بانيه
وباميه معرفش ايه اللي جايبه معاهم بس انا عاوزاها
ها بس
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
البرنسيسة
مشرف الحوار والنقاش الجاد
مشرف الحوار والنقاش الجاد
البرنسيسة


انثى
عدد الرسائل : 501
العمر : 34
  : عضو في المطبخ....الكل يدخل 15781610
المزاج : عضو في المطبخ....الكل يدخل Pi-ca-10
المهنة : عضو في المطبخ....الكل يدخل Studen10
نقاط : 57145
تاريخ التسجيل : 13/06/2009

عضو في المطبخ....الكل يدخل Empty
مُساهمةموضوع: رد: عضو في المطبخ....الكل يدخل   عضو في المطبخ....الكل يدخل Icon_minitimeالأربعاء يوليو 29, 2009 10:21 am

اول حاجة نعمل القهوة السادة لنور بس بطرقتى الخاصة
عضو في المطبخ....الكل يدخل Kahoa
ها اية رايك يا نور حاجة جامدة جدا صح
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
البرنسيسة
مشرف الحوار والنقاش الجاد
مشرف الحوار والنقاش الجاد
البرنسيسة


انثى
عدد الرسائل : 501
العمر : 34
  : عضو في المطبخ....الكل يدخل 15781610
المزاج : عضو في المطبخ....الكل يدخل Pi-ca-10
المهنة : عضو في المطبخ....الكل يدخل Studen10
نقاط : 57145
تاريخ التسجيل : 13/06/2009

عضو في المطبخ....الكل يدخل Empty
مُساهمةموضوع: رد: عضو في المطبخ....الكل يدخل   عضو في المطبخ....الكل يدخل Icon_minitimeالأربعاء يوليو 29, 2009 10:28 am

دلوقتى بقى ننفذ لنونا طلبتها
المقادير

كيلو ورق عنب مغسول ومسلوق خفيف ( بس يتغير لون الورق حتى تصبح طرية )
3 اكواب ارز منقوع ومغسول ومصفى
2 ضمة بقدونس مفروم ناعم
قليل من النعناع مفروم ناعم او 2 ملعقة نعناع ناشف
2 حبة بصل مفروم ناعم
5 حبات بندورة مفرومة ناعم
كوب زيت زيتون
عصير 3 حبات ليمون
ملح + فلفل + بهار
بطاطا مقطعة حلقات لوضعها في قاع الطنجرة

وهذه الصورة للخلطة

عضو في المطبخ....الكل يدخل 34c10a3df0


قبل اللف نجهز الطنجرة ونضع حلقات البطاطا

عضو في المطبخ....الكل يدخل 9012037ea1

نبدأ باللف بالخطوات المصورة للبنات اللي لسه اللف جديد عليهم

عضو في المطبخ....الكل يدخل A0f3c078f3

عضو في المطبخ....الكل يدخل 3aed7a41e1

عضو في المطبخ....الكل يدخل Ec2d4c2b4c

عضو في المطبخ....الكل يدخل 3f36597de8

عضو في المطبخ....الكل يدخل 9b4c2727a8

عضو في المطبخ....الكل يدخل 6ddc9a2c4b

وهذا نوع اخر من ورق العنب

عضو في المطبخ....الكل يدخل B859eaf5f0

عضو في المطبخ....الكل يدخل 7d062a182b

عضو في المطبخ....الكل يدخل 114fa6f298

عضو في المطبخ....الكل يدخل Cf8a58294f


نبدأ برصها في الطنجرة

عضو في المطبخ....الكل يدخل 61207d970f


عضو في المطبخ....الكل يدخل 25c9742282




نضع حبتين ماجي

عضو في المطبخ....الكل يدخل 3d33850795

ثم نضع الملح

عضو في المطبخ....الكل يدخل 5b2e870e03

ثم يرص بطبق زجاجي ونغمره بالماء وما ننسى انا نصفي المرق اللي على الرز
ونضعه فوق ورق العنب لانه راح يعطيكي طعم جنااان

عضو في المطبخ....الكل يدخل Dffac8cc24

وهذا الشكل النهائي بعد ما استوى

عضو في المطبخ....الكل يدخل B0fe8bf4bd

بعد ما قلبنا الطنجرة

عضو في المطبخ....الكل يدخل F37b624a54

عضو في المطبخ....الكل يدخل Cadaefa110



وصحتين وعافية
كدة المحشى تمام لسة البامية والبانية
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
البرنسيسة
مشرف الحوار والنقاش الجاد
مشرف الحوار والنقاش الجاد
البرنسيسة


انثى
عدد الرسائل : 501
العمر : 34
  : عضو في المطبخ....الكل يدخل 15781610
المزاج : عضو في المطبخ....الكل يدخل Pi-ca-10
المهنة : عضو في المطبخ....الكل يدخل Studen10
نقاط : 57145
تاريخ التسجيل : 13/06/2009

عضو في المطبخ....الكل يدخل Empty
مُساهمةموضوع: رد: عضو في المطبخ....الكل يدخل   عضو في المطبخ....الكل يدخل Icon_minitimeالأربعاء يوليو 29, 2009 10:30 am

ودة بقى البانية يا ست نونا
طريقة عمل البانيه بالصور
بدون مقدمات راح نبدي -بسم الله

المقادير:

2/1و1-كيلو سمك شرائح
2ليمون
ملح
بهارات وزيدي شويه كركم معاهم
2/1راس توم
.....................
4 او 5 بيض
دقيق
بقسماط او خبز مطحون

عضو في المطبخ....الكل يدخل Image616

بعد غسل السمك نقوم بتبهيرهونعصر عليه الليمون والتوم
ونخلطه مع بعضه ونتركه حوالي ساعه او ساعتين

عضو في المطبخ....الكل يدخل Image615

الطريقه:

ناخد شريحه السمك وننغطيها بالدقيق مع الضغط عليها

عضو في المطبخ....الكل يدخل Image617

وبعدها بالبيض المخفوق

عضو في المطبخ....الكل يدخل Image618

وبعدين بنغطيها بالبقسماط

عضو في المطبخ....الكل يدخل Image619

ونبدا بالقلي

عضو في المطبخ....الكل يدخل Image620

بع ما يستوي السمك نضعه عل ورق المطبخ ليمتص الزيت

عضو في المطبخ....الكل يدخل Image621

نضع على طبق التقديم بعض اوراق الخس او القدونس
ونحط السمك فوقه مع شرائح الليمون وهدا شكله النهائي

عضو في المطبخ....الكل يدخل Image622

عضو في المطبخ....الكل يدخل Image623

وهدي السلطه

عضو في المطبخ....الكل يدخل Image463
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
البرنسيسة
مشرف الحوار والنقاش الجاد
مشرف الحوار والنقاش الجاد
البرنسيسة


انثى
عدد الرسائل : 501
العمر : 34
  : عضو في المطبخ....الكل يدخل 15781610
المزاج : عضو في المطبخ....الكل يدخل Pi-ca-10
المهنة : عضو في المطبخ....الكل يدخل Studen10
نقاط : 57145
تاريخ التسجيل : 13/06/2009

عضو في المطبخ....الكل يدخل Empty
مُساهمةموضوع: رد: عضو في المطبخ....الكل يدخل   عضو في المطبخ....الكل يدخل Icon_minitimeالأربعاء يوليو 29, 2009 10:33 am

ودلوقتى بقى البامية بس صنية مش طاجن

طريقة عمل صينية الباميه بالصور




السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

المقادير:
باميه - بصل -لحم مفروم -كزبره بقدونس شبث او نوع تفضليه فلفل رومي -طماطم
- 3فصوص ثوم-طماطم -مكعب ماجي - فلفل اسود كوب ماء حار سمنه -زيت
الطريقة:

حطي2م طعام سمن فارم في مقلاة حطي عليه الباميه وتكون
مقطعه حلقات الى ان تذبل الباميه

حطي بصل مقطع طويل في صينية التقديم وحطي عليه شويه زيت
وحمريه

حطي على البصل الباميه المقليه وخليها شويه على النار

حطي على الباميه لحم مفروم سبق قليه مع البصل والبهارات

( حطي اي نوع خضار تفضليه انا حطيت بقدونس وشبث )

حطي على اللحم المفروم طماطم حلقات وفلفل اخضر وخليها على
نار هادئه

بعدين جيبي زبديه حطي فيها صلصة طماطم + حبه ماجي +
شويه ثوم + فلفل اسود + كأس ماء حار

ويقلب الى ان تذوب الماجي وحطي خلطة الصلصه فوق صينية الباميه

اطفئي النار وادخليها في فرن حار لمدة نصف ساعه حتى تتسبك

بعد ماتخرجيها من الفرن رشي عليها كزبره خضراء

وهذا شكلها النهائي



عضو في المطبخ....الكل يدخل 4

وهذا وقت التقديم


عضو في المطبخ....الكل يدخل 3


عضو في المطبخ....الكل يدخل 2


وهذي صوره من قريب


عضو في المطبخ....الكل يدخل 1
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
البرنسيسة
مشرف الحوار والنقاش الجاد
مشرف الحوار والنقاش الجاد
البرنسيسة


انثى
عدد الرسائل : 501
العمر : 34
  : عضو في المطبخ....الكل يدخل 15781610
المزاج : عضو في المطبخ....الكل يدخل Pi-ca-10
المهنة : عضو في المطبخ....الكل يدخل Studen10
نقاط : 57145
تاريخ التسجيل : 13/06/2009

عضو في المطبخ....الكل يدخل Empty
مُساهمةموضوع: رد: عضو في المطبخ....الكل يدخل   عضو في المطبخ....الكل يدخل Icon_minitimeالأربعاء يوليو 29, 2009 10:34 am

انا تحت امركم فى
اى طلبات تانية وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
الشبح
شبح المنتدي
شبح المنتدي
الشبح


ذكر
عدد الرسائل : 890
العمر : 37
العمل/الترفيه : كرة القدم والشطرنج
المزاج : متنوع
  : عضو في المطبخ....الكل يدخل 15781610
المزاج : عضو في المطبخ....الكل يدخل Pi-ca-48
المهنة : عضو في المطبخ....الكل يدخل Accoun10
نقاط : 58283
تاريخ التسجيل : 12/03/2009

عضو في المطبخ....الكل يدخل Empty
مُساهمةموضوع: رد: عضو في المطبخ....الكل يدخل   عضو في المطبخ....الكل يدخل Icon_minitimeالأربعاء يوليو 29, 2009 8:51 pm

ينهار ابيض
هى دى قهوة فعلا
وكمان الاكل ده تحفة اوى
دا انتى لو بتطبخى كده يا برنسيسه كان العرسان هيبقو طوابير عندك وانا طبعا كنت هبقى واحد منهم
تسلم ايدك يا برنسس
هتوحشينا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
البرنسيسة
مشرف الحوار والنقاش الجاد
مشرف الحوار والنقاش الجاد
البرنسيسة


انثى
عدد الرسائل : 501
العمر : 34
  : عضو في المطبخ....الكل يدخل 15781610
المزاج : عضو في المطبخ....الكل يدخل Pi-ca-10
المهنة : عضو في المطبخ....الكل يدخل Studen10
نقاط : 57145
تاريخ التسجيل : 13/06/2009

عضو في المطبخ....الكل يدخل Empty
مُساهمةموضوع: رد: عضو في المطبخ....الكل يدخل   عضو في المطبخ....الكل يدخل Icon_minitimeالخميس يوليو 30, 2009 11:07 am

مرسى ليك با نور
ولمجملتك ليا بجد
تسلم يا قمر
هتوحشونى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
عضو في المطبخ....الكل يدخل
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
شباب وبنات الجيل :: خاص بكم :: المطبخ و الاكلات-
انتقل الى: